ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ

Διάρκεια: 5 ώρες
Κόστος: 30 ευρώ

Τι θα μάθω:

  • Πώς να υποστηρίξω την κυκλοφορία και την αναπνοή ενός θύματος καρδιακής ανακοπής με τα μέσα που διαθέτω μέχρι την άφιξη των επαγγελματιών υγείας
  • Πώς να χρησιμοποιήσω τον αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή και να χορηγήσω ηλεκτρικό ρεύμα με ασφάλεια (απινιδισμός)
  • Πώς να αντιμετωπίσω μια πνιγμονή (απόφραξη αεραγωγού από ξένο αντικείμενο)
  • Πώς να αντιμετωπίσω μια λιποθυμία (απώλεια αισθήσεων), τοποθετώντας το θύμα σε θέση ανάνηψης

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου χορηγούνται στον εκπαιδευόμενο πιστοποίηση ERC (European Resuscitation Council) με ισχύ 3 ετών.

Σας ενδιαφέρει; Δηλώστε συμμετοχή!


Πολιτική ακύρωσης / μη παρουσίας και συμμετοχής σε σεμινάριο
Εάν ο εκπαιδευόμενος ακυρώσει την συμμετοχή του για οποιοδήποτε λόγο ή δεν παρακολουθήσει το σεμινάριο για το οποίο έχει κάνει εγγραφή, καθώς και αποχωρήσει οικειοθελώς κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, η ΚΑΡΠΑ δεν υποχρεούται να του επιστρέψει τα καταβληθέντα ποσά των διδάκτρων και δεν μεταφέρει τη συμμετοχή του σε επόμενης ημερομηνίας σεμινάριο. Τα καταβληθέντα ποσά εγγραφής αφορούν ΜΟΝΟΝ το σεμινάριο και τη συγκεκριμένη ημερομηνία του σεμιναρίου το οποίο αναφέρεται στην παρούσα αίτηση.
Η ΚΑΡΠΑ διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης ή/και μετάθεσης του χρόνου διεξαγωγής κάποιου σεμιναρίου. Στην περίπτωση αυτή οι συμμετέχοντες θα ενημερώνονται τηλεφωνικά ή με ηλεκτρονική αλληλογραφία (email) και η συμμετοχή τους θα μεταφέρεται σε άλλη ημερομηνία διεξαγωγής. Στην περίπτωση που οι συμμετέχοντες αδυνατούν να παραστούν κατά τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής θα πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως στη γραμματεία εντός πέντε (5) ημερών από την ημερομηνία γνωστοποίησης, ώστε είτε να τους επιστραφεί το ποσό των διδάκτρων, είτε να μεταθέσουν την συμμετοχή τους σε μεταγενέστερο χρόνο. Σε κάθε περίπτωση, πέραν της επιστροφής των διδάκτρων η ΚΑΡΠΑ δεν έχει καμία περαιτέρω υποχρέωση αποζημίωσης του εκπαιδευομένου.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καρπα

Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Ελ Αλαμέιν 20
Νέα Ιωνία, ΤΚ 14231
Αθήνα
Τηλ.: 211 411 1616

Κιν.: 697 494 9560
email: info@karpa.gr

Ώρες λειτουργίας – επικοινωνίας: 24/7